Translate

tisdag 21 april 2015

Köksträdgården-en plats för eftertanke och vila.

Början av köksträdgården börjar bli klar. Jag tycker att det är skönt att få mindre bitar färdiga så man kan förstå hur helheten ska se ut sedan. Bänken   som vi sågade oss har fått en plats nu. Den är inte helt klar och ska fortfarande slipas och behandlas. Men i väntan på det får den inta sin plats vid köksträdgårdens entré.
Som ni kan se har vi fått upp kanterna som separerar grus och gräs. Gräsmattan som jag flyttade  finns också med. Det ser inte så kul ut ännu eftersom gräset inte har hunnit bli grönt och börjat växa än. Men det har det inte gjort på någon gräsmatta hos oss. Ger vi det 14 dagar så kommer det se annorlunda ut. Blommor som tagit sig överallt har jag grävt upp och placerat ut på den flyttade gräsmattan. Det är för att det ska bli lite mer levande och färgglatt. 
En stunds vila. Och det är tanken. Vi har provsuttit in bänken på plats och är nöjda med placeringen. Ett bra läge för att kunna njuta av vårsolen och sedan höstsolen. Under sommaren kommer denna plats bli alldeles för varm att sitta på 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar